top of page
  • Writer's pictureSebastian

Tiedote poikkeuksellisen tilanteen johdosta

Moikka kaikille!


Iso kiitos kaikille tsemppiviesteistä ja huolenpidosta! Olemme otettuja yhteydenottojen määrästä ja siitä, että välitätte.


Elämme poikkeuksellisia aikoja, kun koronavirus aiheuttaa lisääntynyttä huolta ympäri maailmaa. Me Helsinki Dog Districtillä suhtaudumme tilanteeseen vakavasti ja pyrimme torjumaan viruksen leviämistä parhaamme mukaan.


Kuten varmasti osaatte arvata, koronavirus vaikuttaa väistämättä myös meihin. Ovemme pysyvät kuitenkin auki ja koirat ovat tervetulleita meille hoitoon poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Koiran tuonnin ja noudon yhteydessä minimoimme kuitenkin ihmiskontaktit ja toivomme, että huolehditte myös omalta osaltanne riittävästä hygieniasta. On hyvä myös huomioida, että käytämme ainoastaan esimerkiksi omia hihnojamme koiran ulkoilutuksessa, sekä omia ruoka- ja juomakuppeja päivän aikana. Teidän ei siis tarvitse tuoda mitään koiran mukana.


Vasta-aloittelevalle yritykselle tämä on haasteellinen tilanne ja tärkeintä meille on, että kävijämäärät eivät tyrehdy kokonaan. Huikeasta startista huolimatta meiltä on nyt peruuntunut suuri määrä varauksia, sekä hotelliin että päiväkotiin. Liiketoimintasuunnitelmaa koirahoitola-alalle tehtäessä epidemia oli viimeinen haaste, johon olisimme ymmärtäneet varautua. Emme kuitenkaan anna tämän lannistaa meitä ja sopeutuaksemme vallitsevaan tilanteeseen, tulemme myös lanseeraaman uuden ulkoilutuspalvelun. Tästä lisää huomenna!


Tutustumiskäynnit hoidetaan tällä hetkellä puhelimitse, jossa käymme yhdessä läpi koirasi tiedot ja tarpeet onnistunutta hoitoa varten. Muistathan kuitenkin ottaa koirasi rokotuskortin mukaasi ensimmäisen hoitopäivän yhteydessä.


Mikäli haluatte tukea meitä, ja samalla toki itsekin hyötyä tilanteesta, voitte ostaa 10-kerran kortin alennettuun hintaan 300€, pidennetyllä 6 kuukauden voimassaoloajalla (alkaa ensimmäisen hoitokerran yhteydessä). Kortin voitte käydä ostamassa kotisivuiltamme. Uusi sarjakortti jää pankkiin tulevaisuutta varten, mikäli sellainen jo löytyy.


Tämä koskettaa meitä kaikkia ja haluamme toivottaa tsemppiä niin ihmisille arkeen kuin yrityksillekin. Toivomme, että tilanne rauhoittuu pian ja, että pääsemme kohta taas kaikki normaalin elämänrytmiin kiinni.


コメント


bottom of page