top of page
  • Writer's pictureMari

Koiran raakaruokinta

Tiedätkö mitä koirasi syö?


Helpoin tapa sähköistää tunnelmaa koiranomistajien keskuudessa on aloittaa keskustelu koirien ruokinnasta. Yksi luottaa viljattomaan nappulaan, toinen suhtautuu karsaasti tiettyyn brändiin, kolmas vannoo erikoisruokavalion nimeen ja neljäs ei tiedä mitä uskoa.

Tärkeintä oikean ruokavalion koostamisessa on, että koira voi hyvin. Koiran tulee saada monipuolista, ravitsevaa ruokaa, joka saa turkin kiiltämään, pitää koiran vireänä ja vatsan toimivana. Toiseksi tärkeintä on, että koira syö ravintoa, joka on tuotettu ilman turhia täyteaineita korkealaatuisista raaka-aineista, että ruuan ainesosien polut voi jäljittää ja valmistajan toiminta on vastuullista ja luotettavaa.


Hyvälaatuinen, kotimainen raakaruoka on oiva vaihtoehto koirasi parhaaksi. Kotimainen liha on korkealaatuista, lisäaineetonta ja puhdasta. Lihahatilat ovat jäljitettävissä ja raakaruoka on näin lähes lähiruokaa.


Oikein koostettuna raakaruokinta saattaa hyvinkin auttaa koiria, joilla on ongelmia hiivan, allergioiden tai suolistovaivojen kanssa. Monipuolinen ravinto tuo koiralle makuelämyksiä, vaihtelevuutta ja mekaaninen pureskelu saattaa vähentää hammaskiven muodostumista.

Jos siirtyminen kokonaan raakaruokintaan mietityttää, voi koiralle tarjota raakalihaa toisinaan tai osittain. Terveen koiran ruokinnan ei tarvitse olla totista ja kaavoihin kangistunutta, vaikka koira söisi pääravintona kuivanappulaa voi aterioita piristää ripauksella korkealaatuista raakalihaa ja näin luoda elämyksiä ja vaihtelua koiran ruokavalioon. Tai luuttoman raakaruuan voi kypsentää koiralle uunissa vaikka viikonlopun herkkuhetkiin.
Otimme juuri valikoimiimme korkealaatuiset kotimaiset Fanimal Oy:n valmistamat raakaruuat.

Me haluamme tarjota kaikessa toiminnassamme parasta koirille.


Tällä hetkellä meiltä löytyy:

  • Hevospullia, luuton 700g

  • Lammaspullia, luuton 700g

  • Nautapullia, luuton 700g

  • Kalkkuna jauhettu, luuton n. 1kg

Kaikki raakaruuat ovat 100 % kotimaisia. Pullat sisältävät lihaa, sydäntä ja keuhkoa. Kalkkunassa on pelkkää lihaa.

Tervetuloa ostamaan ravitsevaa, kotimaista, koirasi hyvinvointi ja terveys tavoitteena tehtyä raakaruokaa meiltä Merihaasta!

Myymälä avoinna arkisin klo. 9 - 17.30

Comments


bottom of page