Helsinki Dog District  -Koirasi toinen koti

Me tarjoamme ammattitaitoista ja yksilöllistä  palvelua parhaalle ystävällesi. 

 

Meillä koirat leikkivät yhdessä valvotusti isoissa leikkitiloissa. Tarjoamme koirille toimintaa, virikkeitä ja aktiviteettia pienryhmissä. Halutessaan koira pääsee omaan yksiöön lepäämään ja ottamaan päiväunet. Myös ruokailuhetki tapahtuu turvallisesti omassa yksiössä. Näin takaamme kaikille koirille niin iloa ja riemua yhdessä,  kuin myös mahdollisuuden omaan tilaan ja rauhaan.

 

Mistä kaikki alkoi?

Rakkaudesta koiriin, halusta tehdä toisin laadulla.

On tilanteita, joihin paras ystävä ei sovi mukaan. Me ihmiset vietämme aikaa töissä, harrastuksissa, juhlissa ja lomalla. Koiralle voi olla vaikeaa löytää hoitopaikkaa, jossa koiralla on hyvä ja turvallista olla.

 

Aktiivinen koira taas kaipaa tekemistä enemmän, kuin me ihmiset ehdimme arjessa tarjota. Koira tarvitsee leikkiä hyvien ystävien kanssa, ulkoilua ja toimintaa.

 

Näistä ajatuksista syntyi Helsinki Dog District.

"Arvojamme ovat avoimuus, ammattitaitoinen toiminta koirien ehdoilla ja laadukas, yksilöllinen palvelu. Koirasi parhaaksi."

Meet the team

Mari on meidän koiravastaava ja ensimmäinen lisäys tiimiimme. Eläintenkouluttaja, ongelmakoirakouluttaja, Kulkurit ry:n jäsen ja ylpeä Parsonrusselterrieri Taiston äiti. Marin ja Taiston voit nähdä Jädelinossa, Kallion kahviloissa tai Redissä (Taiston lempipaikka).

Rasmus vastaa meidän operatiivisesta toiminnasta. Elänyt koko elämänsä koirien kanssa. Viihtyy pitkillä retkillä Nuuksiossa tai sienimetsässä Sipoossa Espanjanvesikoiransa Nenen kanssa. Päätti lopettaa toimistohommat ja perustaa koirahoitolan.

Sebastian vastaa meidän markkinoinnista ja hallinnollisista hommista. Ammattirapsuttelija ja doggojen ikuinen ystävä. Päätti Rasmuksen kanssa perustaa koirahoitolan jotta saisi keskittyä lempipuuhaansa: hengailemaan koirien kanssa.

 

Dog District Oy

Aukioloajat:

Päiväkoti: Ma - Pe 7.30 - 18.00

Hotelli: Katso tästä

Myymälä: Ma - Pe 9.00 - 17.00

Poikkeusaukioloajat: katso yhteystiedot

SoMe

  • Facebook
  • Instagram

Haapaniemenkatu 7 - 9 C 25

00530, Helsinki

Ehdot

Puh. 050 3555584

Copyright © Dog District Oy