top of page

Helsinki Dog District  -Koirasi toinen koti

Me tarjoamme ammattitaitoista ja yksilöllistä  palvelua parhaalle ystävällesi. 

 

Meillä koirat leikkivät yhdessä valvotusti isoissa leikkitiloissa. Tarjoamme koirille toimintaa, virikkeitä ja aktiviteettia pienryhmissä. Halutessaan koira pääsee omaan yksiöön lepäämään ja ottamaan päiväunet. Myös ruokailuhetki tapahtuu turvallisesti omassa yksiössä. Näin takaamme kaikille koirille niin iloa ja riemua yhdessä,  kuin myös mahdollisuuden omaan tilaan ja rauhaan.

helsinki-dog-district-meista.jpg
Mitä miten kuka

Mistä kaikki alkoi?

Rakkaudesta koiriin, halusta tehdä toisin laadulla.

On tilanteita, joihin paras ystävä ei sovi mukaan. Me ihmiset vietämme aikaa töissä, harrastuksissa, juhlissa ja lomalla. Koiralle voi olla vaikeaa löytää hoitopaikkaa, jossa koiralla on hyvä ja turvallista olla.

 

Aktiivinen koira taas kaipaa tekemistä enemmän, kuin me ihmiset ehdimme arjessa tarjota. Koira tarvitsee leikkiä hyvien ystävien kanssa, ulkoilua ja toimintaa.

 

Näistä ajatuksista syntyi Helsinki Dog District.

koirahoitola-helsinki.jpg

"Arvojamme ovat avoimuus, ammattitaitoinen toiminta koirien ehdoilla ja laadukas, yksilöllinen palvelu. Koirasi parhaaksi."

Tassumafia on ostanut Dog Districtin liiketoiminnan

“On erittäin mukava päästä jatkamaan Helsinki Dog Districtin taivalta. Rasmus ja Sebastian on hoitanut yritystä hyvin ja koirat selvästi nauttivat täällä olostaan. Tulemme jatkamaan ja kunnioittamaan Dog Districtin toimintatapoja ja arvoja. Tulemme kuitenkin kasvattamaan Dog
Districtin palvelutarjontaa mm. pentutreffit ja koulutusten muodossa, nopeallakin aikataululla. Koirahotelli avautuu täydessä laajuudessaan heti kun pandemia antaa myöten. Sama koskee avajaisia, joita vietämme kun tilanne sen sallii. Uudesta logostammekin näkee, että yrityksemme
sulautuvat hyvin yhteen.“

 

- Henrikki Jussila, Tassumafian perustaja

Tarinamme
bottom of page